Tuesday, 27 December 2011

terima kasih nyanyi kat sy

HAHAHA , kepada keciq , thank auw nyanyi semalam , so sweet leerr , sory laa aku kutuk , haha , aku memey mcm tu , mulut kta laen , hati kta laen , first tu nyanyi kta untuk aku , t lirik x sesuai untuk kau , apalah pa ni .. lagu tu 4 org curang , aku mana curang , eh seyes kami mcm cple , tp hakikat kwn tp mesra ... first knal msa 31.10.2011 .. aku anggap mcm kwn2 je .. tp now , no komen larr , sbb aku syg dea sepenuh hati aku , hai jantung hati sy , awak di mna ? selalu aku tertanye2 law dea tak text or col aku , phone dea pown 1 , nak bt hal msa aku ngah rindu kat dea ... mcm taw2 ja .. ni last la aku syg org , dulu last jugak msa n fit3 . haha . tp nth la , ciq pandy jaga aku , aku tunggu dea mai a.setar .. haha , tak sabar na jmpe dea , err tp an , cian pulokk kt dea .. habis duit je ...suara dea best lerr semalam , tp aku kutuk kta x best msa ckap phone n dea bhaha , aku x maw puji , kang terover syok pulak , wehh keciq , blajar bahasa kedah , kan wife pa org kedah . haha , k diam .. papai muahh